14.01.2022,
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ЧЕТИРИМЕСЕЧНАТА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ НА СТАРТАП БИЗНИСИ
Почитувани,Заради ефикасно остварување на специфичните интереси на приватниот сектор, во насока на унапредување на компетенциите и на вештините на високообразовниот кадар, во согласност со потребите на бизнисот, во Стопанската комора на Северна Макед...
<<  <  1  >  >>