09.11.2021,
ВО ТЕК СЕ ОБУКИТЕ НА 6-МЕСЕЧНА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ НА МАЛИ И СРЕДНИ БИЗНИСИ
Почитувани,Заради ефикасно остварување на специфичните интереси на приватниот сектор во насока на унапредување на компетенциите и вештините на високообразовните кадри во согласност со потребите на бизнисот, во Стопанската комора на Северна Македонија...
<<  <  1  >  >>