Online Бизнис средби 03.11.2020 - 05.11.2020 ВИРТУЕЛНИ БИЛАТЕРАЛНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ВО РАМКИТЕ НА САМИТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ „SECURITY SUMMIT 2020“

Онлајн, Босна и Херцеговина

Стопанската комора на Македонија, во соработка со ЕЕН - Европската мрежа на претприемачи од Босна и Херцеговина и SERDA - Сараевската регионална развојна агенција, Ве поканува да земете учество на претстојните Виртуелни билатерални деловни средби во рамките на Самитот за безбедност „Security Summit 2020“, што ќе се одржи од 3 до 5 ноември 2020 година.

Самитот за безбедност „Security Summit 2020“ има за цел на едно место да ги собере професионалците и експертите од индустријата за безбедност, заштита и IoT од регионот, како и од цела Европа. Листата на учесници ги вклучува производителите, дистрибутерите, системските интегратори, инсталатери и менаџери на проекти, менаџери за безбедност, сопственици на мали и средни претпријатија, претставници на владини агенции за безбедност, како и крајни корисници.

Во кратки црти, овогодинешниот самит е наменет за сите компании од областа на:

• техничка заштита и решенија;

• безбедносни услуги;

• ИТ и IoT;

• комуникации / транспорт;

• енергија и животна средина;

• финансии;

• инженерство и архитектура;

• Владата и војската.

Програмата за вмрежување ги поддржува компаниите и им нуди можност за меѓународно поврзување со идни партнери и соработници. Во рамките на Самитот, деловните средби ќе се реализираат „онлајн“, во периодот од 9:00 часот наутро до 18:00 часот попладне, почнувајќи од 3 до 5 ноември 2020 година.

Сите компании, заинтересирани за учество на деловните средби, можат да се регистрираат на https://securitysummit2020.asadria.b2match.io/signup. Рокот за регистрација и избор на компании за деловни средби е од 7 октомври до 2 ноември 2020 година. Учеството на настанот е бесплатно.

Откако ќе се регистрирате, ќе можете да изберете и кој ден од настанот Ви е најпогоден и веднаш да закажете деловен состанок, во согласност со Вашите деловни преференции. Состаноците ќе се одржат на самата платформа на настанот, а единствената опрема што ќе Ви биде потребна е компјутер, таблет или паметен телефон (со функционална камера и микрофон).

Подетални информации во врска со настанот можете да најдете на нивната официјална веб-страница: https://vsecuritysummit.com/about-us-2/.


Контакт лица:

м-р Сања Николова
++ 389 2 3244091, M. 071 230 452

Ирена Мојсовска
++ 389 2 3244009

Стопанска комора на Македонија,
ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13,
1000 Скопје
Контакт центар: (02) 15015

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Online Бизнис средби, 01.12.2020
ВИРТУЕЛНИ БИЛАТЕРАЛНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ „GREEN DAYS“ ВО РАМКИТЕ НА САЕМОТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА, ЕНЕРГИЈА И ЦИРКУЛАРНА ЕКОНОМИЈА „POLLUTEC“
Online Бизнис средби, 02.12.2020
Виртуелен настан: „Match4Industry Business Matchmaking Event“
Семинар, 04.12.2020
ЧИТАЊЕ НА ПОДАТОЦИ И ПОСТAВУВАЊЕ ФИЛТРИ ПРЕКУ GOOGLE ANALYTICS
Online Бизнис средби, 09.12.2020
“LINKING FOR THE FUTURE: WESTERN BALKANS AND GERMANY”- Виртуелен настан за вмрежување и билатерални средби за компании од металната, метало-преработувачката и автомобилската индустрија
Работилница, 10.12.2020
„Бесплатна Виртуелна работилница“ на тема: „ Иновации 2020“ (International Virtual Workshop on CRM Innovations Frontiers)-ЕЕН мрежа
Семинар, 10.12.2020
УПРАВУВАЊЕ СО ИНФОРМАЦИСКИ И СО БЕЗБЕДНОСНИ РИЗИЦИ
Семинар, 11.12.2020
ДЕЛОВЕН MS EXCEL 2016 – УНАПРЕДИ ГИ СВОИТЕ ВЕШТИНИ
Семинар, 16.12.2020
ИНКОТЕРМС 2020- РАЗБИРАЊЕ И ПРАВИЛНА ПРИМЕНА НА ПРАВИЛАТА-
Семинар, 17.12.2020
“НАПРЕДЕН EXCEL ЗА ПИВОТ ТАБЕЛИ И КРЕИРАЊЕ НА "ЖИВИ" ИЗВЕШТАИ“