Известување од Кризниот штаб на Стопанската комора на Северна Македонија до компаниите членки
➢ КРИЗЕН ШТАБ (28.09.2022, во 07:39:04)
👁 Прочитано: 596
Известување од Кризниот штаб на Стопанската комора на Северна Македонија до компаниите членкиКликни за повеќе

Предмет: Известување

Стопанската комора на Северна Македонија ги известува компаниите дека средбата која беше планирано да се одржи на 28.09.2022 година со Владата на Република Северна Македонија на која требаше да бидат презентирани предлог мерките за поддршка на бизнисите од тешката енергетска криза се поместува за неколку дена поради допрецизирање на договорите потребни за непречено снабдување и работа на електро енергетските капацитети во државата. За точниот датум на одржување на средбата ќе бидете навремено информирани.


Со почит,

Кризен штаб на Стопанска комора на Северна Македонија

д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска, шеф на Кризниот штаб, тел.070/234-273
м-р Анета Трајковска, заменик-шеф на Кризниот штаб, тел.070/295-432
м-р Антонета Манова Ставреска, секретар на Кризниот штаб, тел.071/230-386

 

Служба за информирање при Комората