ШТО ГИ ПОСКАПЕ ЦЕНИТЕ НА НЕДВИЖНОСТИТЕ?
➢ ОД ЗДРУЖЕНИЈАТА (13.06.2022, во 10:46:13)
👁 Прочитано: 444Гостување на Андреа Серафимовски на утринска емисија на Сител
ШТО ГИ ПОСКАПЕ ЦЕНИТЕ НА НЕДВИЖНОСТИТЕ?

Претседателот на Здружението на градежништвото, индустријата на градежни материјали и неметалите Андреа Серафимовски гостуваше во утринска емисија на Стиел телевизија каде говореше за состојбата во која се наоѓаат градежните компании по почетокот на пандемијата со акцент на високоградбата, растот на цените на становите, причините за поскапувањата поврзани со порастот на трошоците за изведба на градежните компании, како и за трендовите и предвидувањата на пазарот на недвижности во следниот период.

Целото интервју е достапно на следниот линк.

Служба за информирање при Комората