АНА ТАНЕВСКА ЃОРЃИЕВСКА: ХОТЕЛИЕРСТВОТО НЕ ПАМЕТИ ВАКВА КРИЗА ОД КРАЈОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА
➢ Актуелно (19.05.2022, во 10:53:27)
👁 Прочитано: 1369претседателката на Здружението на угостителството и туризмот при Комората во интревју за неделникот Фокус
АНА ТАНЕВСКА ЃОРЃИЕВСКА: ХОТЕЛИЕРСТВОТО НЕ ПАМЕТИ ВАКВА КРИЗА ОД КРАЈОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНАКликни за повеќе

АНА ТАНЕВСКА ЃОРЃИЕВСКА: ХОТЕЛИЕРСТВОТО НЕ ПАМЕТИ ВАКВА КРИЗА ОД КРАЈОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА
Ана Таневска Ѓорѓиевска, претседателка на Здружението за угостителство и туризам, предупредува дека ние сме убедливо најлошата земја во регионот во туризмот. Таа открива дека државата нема стратегија за туризам, нема централизирано место за креирање на политиките на дејноста, нема визија за поддршка на секторот, не со пари, туку со промоција, и следење на иницијативите и идеите на бизнисот.

Содржината од интрвјуто во неделниот магазин Фокус 1389 – Фокус (fokus.mk)

 

 

Служба за информирање при Комората