ЧЕСТИТКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, БРАНКО АЗЕСКИ ДО НОВО ИЗБРАНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОЈУЗОТ НА СТОПАНСКИ КОМОРИ, Г-ДИН ТРАЈАН АНГЕЛОСКИ
➢ Актуелно (24.11.2021, во 09:17:37)
👁 Прочитано: 271
ЧЕСТИТКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, БРАНКО АЗЕСКИ ДО НОВО ИЗБРАНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОЈУЗОТ НА СТОПАНСКИ КОМОРИ, Г-ДИН ТРАЈАН АНГЕЛОСКИ

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески, упати честитка до ново избраниот претседател на Сојузот на стопански комори, г-дин Трајан Ангелоски.

- Ја користам оваа прилика, во мое лично име и во име на Стопанската комора на Северна Македонија, да Ви честитам по повод изборот за нов претседател на Сојузот на стопански комори, и да Ви посакам успешна работа во наредниот период.

Се надевам дека како и досега така и во иднина нашата соработка ќе продолжи во насока на подобрување на состојбите во стопанството и создавање поволен бизнис амбиент.

Ви посакувам успех и многу стратешки одлуки. -

 

Претседател,

Бранко Азески

Служба за информирање при Комората