НА ДЕНЕШЕН ДЕН,31.7.
➢ НА ДЕНЕШЕН ДЕН ... (31.07.2021, во 17:57:17)
👁 Прочитано: 124Во рубриката - На денешен ден - евидентираме настани кои од историски аспект се случиле на денешен ден а кои се поврзани со економијата, општеството, со секојдневното живеење. Издвојуваме некои од нив кои цениме дека се највпечатливи ....
НА ДЕНЕШЕН ДЕН,31.7.
Служба за информирање при Комората