Ѓорѓе Војновиќ, претседател на Здружение на финансиски организации

   

👁 Прочитано: 1996


Ѓорѓе Војновиќ, претседател на Здружение на финансиски организации

Направена е техничка грешка и пренесен е текст на сајтот како изјава на г-динот Ѓорѓе Војновиќ како претседател на Здружение на финансиски организации (Триглав осигурување АД - Скопје).

Се работи за недоразбирање, г-динот Војновиќ нема дадено таква изјава за сајтот на Комората. Се извинуваме за настанатата грешка.