"БА Компани" донира залиха за репроматеријали на заштитни маски и одела
➢ ОД КОМПАНИИТЕ (22.03.2020)
👁 Прочитано: 1278
"БА Компани" донира залиха за репроматеријали на заштитни маски и одела

БА Компани (BA COMPANY), информира дека во моментов располагаат со залиха за репроматеријали на заштитни маски и одела.
Вакавата информација е во насока на веста дека има конфекции кои се пријавиле дека ќе изработат маски и одела. При тоа БА Компани е подготвена да го донира целиот материјал за веднаш да отпочне изработката на истите.

Контакт за детали
ba@ba.mk

Tel +389 2 2467 522
Fax +389 2 2462 142         
Mobil +389 70 227 588     
Email o.trajkov@ba.mk
Web www.bacompany.mk

Служба за информирање при Комората