Порака од уредникот

   

👁 Прочитано: 432


Порака од уредникот

Почитувани членки, компании,

Во врска со усвоените мерки и активности од страна на Владата на РСМ поврзани со превенција од ширење на корона вирусот (документот даден во прилог подолу), доставете ги вашите предлози, сугестии и отворени прашања во врска со имплементацијата на усвоените мерки и како тие ќе се одразат врз Вашите тековни работни процеси, заради нивно проследување до надлежните државни органи.

Преземи PDF: Мерки кои ги донесе Владата за превенција од ширење на корона вирусот.pdf