Тендер за проектирање, изградба, управување, одржување и трансфер на фотонапонска електрана во Ремас, АЛБАНИЈА
➢ ОГЛАС (29.01.2020)
👁 Прочитано: 5711
Тендер за проектирање, изградба, управување, одржување и трансфер на фотонапонска електрана во Ремас, АЛБАНИЈА

Министерството за инфраструктура и енергија на Република Албанија објави тендер, наменет за домашни и меѓународни компаии, за проектирање, изградба, управување, одржување и трансфер на фотонапонска електрана во Ремас – област Караваста, Лушиње и Либофше, Фиер, со вграден капацитет од 70 МWp.

Рокот за доставување на понуда до заинтересираните инвеститори е 16 март 2020 г. Сите пристигнати понуди ќе бидат отворени во ист ден, во 12 часот на пладне.

За сите заинтересирани коишто би сакале повеќе информации во врска со поднесувањето, плаќањето и предметната документација, следете ги деталите наведени подолу:

Е-пошта: antonio.bushati@infrastruktura.gov.al; gjergji.simaku@infrastruktura.gov.al;

Во прилог – Услови за спрoведување тендерска постапка и Фактура за плаќање