УСЛУГИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СОФТВЕР СО ОПРЕМА ЗА ON-LINE НАСТАНИ СО ВКЛУЧЕН ТЕЛЕВОЛТИНГ (ГЛАСАЊЕ), САЛА И ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА 27.03.2021
👁 Прочитано: 598


Вие и вашиот бизнис не треба да трпат последици поради ограничувањата во движењето поради пандемијата.
Стопанската комора на Македонија Ви нуди едноставен и брз начин на поддршка како он-лине да ги ОРГАНИЗИРАТЕ  КОНФЕРЕНЦИИТЕ, НАСТАНИТЕ, СЕДНИЦИТЕ НА ОРГАНИ НА УПРАВУВАЊЕ  преку користење на ресурсите на Комората. Сето тоа го овозможуваме преку платформата WEBEX, изработена од светски реномираната компанија CISCO.

Комората излегува во пресрет на вашите потреби при што, ваше е само да одредите датум и време на состанокот, листа на e-mail адреси на учесниците, а ние ќе обезбедиме се’ друго.

Зошто токму платформата Webex и нашата ПОДДРШКА?

•    Квалитетот, брзината и сигурност - врвни во светот и на највисоко ниво
•    Едноставност во употребата во која ние ве насочуваме
•    Ние се грижиме за администрирањето
•    Намалете го непотребното испраќање на маил пораки
•    Гарантирана постојаност на конекцијата
•    Платформа базирана исклучиво на CISCO врна комуникациска опрема

Други особености:

•    Споделување на секаков вид на електронски запис, видео, презентација, веб-страница итн.
•    Можност за гласање со водење записник
•    Видео запис
•    Поставување на прашања, споделувања на материјали итн....
•    Хостирајте или дадете право на друг да води конференција

Во ова сме заедно!  

Карактеристики:
•    Број на корисници: до 1.000 едновремено
•    Временски: неограничено
•    Вид на поддржани оперативни системи: сите
•    Вид на уреди: сите, кои имаат камера и микрофон
•    Сигурност: Кодиран пренос на информациите
•    Историја: секој настан може да се запише
•    Телевотигн: да, секој настан е покриен со можнност за гласање
•    Споделување на содржини, приказ на екран, и било кој друг вид запис или презентација

 

ПРИЈАВЕТЕ СЕ и користете ја услугата!

Контакт лице: Стево Серафимов, виш советник
Телефон: ++ 389 2 3244032, 072 236 484
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: stevo@mchamber.mk
 


Контакт лице: Марјан Маневски

Телефон: ++ 389 2 3244056, M. 078 261 942
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: Marjan.Manevski@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015