Групација на телевизиски национални концесионери

На 13-ти мај 2010 година во рамките на ПроМаркМедиа е формирана Групација за телевизиски национални концесионери. За претседател е избран Сашо Орданоски од Алсат-М ТВ а за заменик-претседател Иван С. Мирчевски од Канал 5 ТВ
                 - Групација на телевизиски национални концесионери
                      * Одлука за формирање на Групацијата за телевизиски национални концесионери


ПОДАТОЦИ ЗА ДЕЈНОСТА
undefined

Контакт лице:
Телефон:
Факс:
Е-адреса:
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје