Wizzair ќе лета и вo зимскиот период од Скопје до Барселона и од Охрид до Лондон

   

➤ ОД КОМПАНИИТЕ (25.06.2019)
👁 Прочитано: 1100


Wizzair ќе лета и вo зимскиот период од Скопје до Барселона и од Охрид до Лондон
Авиокомпанијата „Виз ер“ реши да ги надгради линиите од Скопје и од Охрид до три европски дестинации, од сезонски во целогодишни. Така, од Скопје до Барселона и до Векше во Шведска, како и од Охрид до Лондон (Лутон), ќе лета и претстојната зима, два пати неделно.

Од „Виз ер“ информираат дека во зимската сезона 2019/2020, која почнува на 27 октомври, од сезонски ги надградува во целогодишни и линиите од Белград до Ларнака на Кипар (секој вторник и петок). Од октомври, пак, ќе биде обновена
линијата од Тузла во Босна и Херцеговина до Билунд во Шведска, каде што ќе се лета секој понеделник и петок.