ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Актуелно / Стопанска комора на Македонија
   
Од компаниите
13.02.2019 👁 Прочитано: 678

ДУНА Скопје: Промотивна цена на Spinaker


Почитувани корисници,
поради голем интерес од страна на корисниците Дуна Компјутери во месец февруари Ви овозможува неверојатна акција за набавка на софтверот за малопродажба Spinaker која ви нуди:

  • 50% попуст на Spinaker – 3100,00 денари + ДДВ
  • Бесплатен тест период
  • Комплетна функционалност на системот за покривање на сите малопродажни порцеси
  • Неверојатно брз, лесен и едноставен софтвер за малопродажно работењe

 

ДУНА Скопје: Промотивна цена на Spinaker