ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Актуелно / Стопанска комора на Македонија
   
www.plusinfo.mk
13.02.2019 👁 Прочитано: 121

ПЛУСИНФО: Македонски вина и храна на саемот „Продекспо 2019“ во Москва


Македонија со национален штад се претставува на најголемиот саем за широка потрошувачка во Руската Федерација и во Југоисточна Европа „Продекспо 2019“ што трае до 15 февруари во Москва. Настапот на македонските компании е во организација на Македонска-руската стопанска комора и со финансиска поддршка на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство на Република Македонија.

Своите производи ги изложуваат „Стоби“, „Далвина“, „Тиквеш“, „Бовин“, „Маестро“ и „Гобекс“.

Целосната информација можете да ја преземете тука.

ПЛУСИНФО: Македонски вина и храна на саемот „Продекспо 2019“ во Москва