ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Понуда и побарувачка
   


     

Потекло на понудата: Грција
Валидност на понудата: 07.08.2019
TSIRONIS WOODEN TOYS & LOGISTICS

Потекло на понудата: Украина
Валидност на понудата: 05.08.2019
ДОО КТ Украина 1999

Потекло на понудата: Украина
Валидност на понудата: 05.08.2019
Арјес Украина ДДО 2013

Потекло на понудата: Турција
Валидност на понудата: 18.07.2019
Декоративни и структурни бои за слики од марката АРТЕГО ЕКСЕЛАНС

Потекло на понудата: Украина
Валидност на понудата: 15.07.2019
- Заеднички инвестициски проект на локалната самоуправа на Керзон и ЈП „Компанијата Мастер Фиш“

Потекло на понудата: Украина
Валидност на понудата: 15.07.2019
Кондиторски производи „СВИТ АРТЕ“ (шеќерни колачи и бисквити од путер)

Потекло на понудата: Украина
Валидност на понудата: 15.07.2019
Производител на метални мрежи и огради

Потекло на понудата: Македонија
Валидност на понудата: 23.10.2019
АКТИВА ИНЖЕНЕРИНГ e компанија од градежната и металната индустрија и опфаќа се на едно место: проектирање, изведба, надзор и ревизија на градби од прва категорија.


Контакт лице: Белинда Миноска
Телефон: ++ 389 2 3244036
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: belinda@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје