ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Понуда и побарувачка
   
Валидност до : 15.07.2019
Држава : Украина
Област на соработка : Производство на прехранбени производи, тутун и пијалоци
Вид на соработка : Производи, производство

Шеќерни колачиња- сендвичи со вкусови – 1905319100 Шеќерни колачиња- сендвичи со прелив- 1905311900 Диетални шеќерни бисквити со прелив- 1905311900 ИСО 9001:2015 ИСО 22000:2005 Сертификат за ХАЛАЛ Извозните цени и количини се предмет на преговори со купувачот Услови за испорака- FCA (Украина, регион Виниција) или FOB пристаниште во Одеса (Украина) Лице за контакт: Володимир Тишчкук


Контакт информации за компанијата

Контакт лице: Белинда Миноска
Телефон: ++ 389 2 3244036
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: belinda@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје