ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Актуелно / Стопанска комора на Македонија
   
Од компаниите
29.05.2019 👁 Прочитано: 441

Дружи се, освежи се, информирај се !!!


По повод одбележување на манифестацијата „Денови на финансиска писменост“, во периодот од 29 мај до 31 мај 2019 г., „Кроациа осигурување Живот - АД Скопје“ ги отвора своите врати за сите заинтересирани граѓани, спроведувајќи бројни информативно-едукативни средби.

Пред Дирекцијата на „Кроациа осигурување Живот - АД Скопје“ на ул. „Костурски херои“ бр.38 (зад Универзална сала) ќе има инфо-пулт, каде што од 11 до 18 часот сите заинтересирани граѓани ќе можат да добијат информации за производите за животно осигурување на „Кроациа осигурување Живот - АД Скопје“, да се освежат со ладни и топли пијалаци и да учествуваат во наградната лотарија.

Составен дел на дружењето, секој ден од 29 мај до 31 мај 2019 г., во периодот од 13 до 15 часот ќе биде и маскотата - крокодилчето КОКО, кој секогаш има изненадувања за најмалите посетители.

Дружи се, освежи се, информирај се !!!