Семинар / 07.02.2020


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
УПРАВУВАЊЕ СО ПЕРФОРМАНСИТЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ (PERFORMANCE MANAGEMENT SYSTEM)

Стопанска комора на Македонија, сала 3, 3-ти кат


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):