Семинар / 12.03.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
НОВ ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ - НОВИ ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО ВО ЈАВНИТЕ НАБАВКИ

Стопанска комора на Македонија, сала 4, 5-ти кат


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):