Академија / 15.03.2019 - 30.03.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
АКАДЕМИЈА ЗА ПРОДАЖНИ ВЕШТИНИ -SALES ACADEMY-

Стопанска комора на Македонија,


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):