Работилница / 18.02.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
Правна заштита на правните субјекти преку правилно утврдување и уредно исполнување на договорните обврски во домашниот и во надворешниот промет

Стопанска комора на Македонија, сала 3, 3-ти кат


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):