Семинар / 21.02.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
НОВ ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

Стопанска комора на Македонија


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):