1002 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија
   
Ценовник на услугите на Комората
13.05.2019
👁 Прочитано: 769


Во прилог Ви го даваме на увид и Ценовникот на услугите на Стопанската комора на Македонија.

Контакт лице: М-р Анета Трајковска
Телефон: ++ 389 2 3244041, M. 070 295 432
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: aneta@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, „Димитрие Чуповски“ 13, 1000 Скопје