17.10.2018 (Бизнис средби)
Marketplace Austrian food, Виена, Австрија. 17.10.2018

17.10.2018 (Семинар)
ПРАКТИЧНИ АСПЕКТИ НА ПЛАЌАЊЕТО НА РАБОТАТА СО ОСВРТ НА НОВИНИТЕ ВО ТРУДОВОТО ЗАКОНОДАВСТВО

18.10.2018 (Семинар)
ЛОГИСТИКА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА - НАБАВКА, СКЛАДИРАЊЕ И ТРАНСПОРТ

19.10.2018 (Семинар)
СТЕКНУВАЊЕ БЕЗ ОСНОВ КАКО ПРАВНА ПОСЛЕДИЦА ОД РЕАЛИЗАЦИЈА НА ДОГОВОРИТЕ ОБЕЗБЕДЕНИ СО ЗАЛОЖНО ПРАВО

25.10.2018 (Семинар)
НАМАЛУВАЊЕ НА ВКУПНИ ТРОШОЦИ ОД БОЛЕДУВАЊЕ, ПРИЧИНИ ЗА КОНТИНУИРАНО ОТСУСТВО ОД РАБОТА

26.10.2018 (Семинар)
УПРАВНИ ПОСТАПКИ ПРЕДВИДЕНИ ВО ЗАКОН ЗА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ, РОКОВИ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ И ПРАВНА ЗАШТИТА

29.10.2018 (Семинар)
АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВУВАЊЕ, ВОДЕЊЕ ДЕЛОВНА КОРЕСПОДЕНЦИЈА И ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

31.10.2018 (Семинар)
ЕФЕКТИВЕН ПРИСТАП И КОРИСНИ АЛАТКИ ВО СОВРЕМЕНИТЕ ПРОЦЕСИ НА ПРОДАЖБА И ПРЕГОВАРАЊЕ

31.10.2018 (Семинар)
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ЕСЈН И ЗАДОЛЖИТЕЛНО КОРИСТЕЊЕ НА ЕЛЕКТРОНСКИ ЈАВНИ НАБАВКИ

31.10.2018 (Бизнис средби)
Match4Industry Business Matching Индустриски саем и бизнис средби -Коџаели, Р.Турција

07.11.2018 (Бизнис средби)
Бизнис средби ЈИЕ ИТ САМИТ 7-9 ноември 2018 Нови Сад, Србија

29.11.2018 (Конференција)
Меѓународна конференција за текстил и деловни средби

СТАВОВИ

СТАВОВИ

BrankoAzeski10.10.2018
СТАВ: СЕ НАЅИРА ЛИ НОВИОТ ЕКОНОМСКИ КОНСЕНЗУС
 
BrankoAzeski01.10.2018
СТАВ: ВО СОЛУНА ГРОШ СОМУНА, ДО СОЛУНА СТО СОМУНА …
 
BrankoAzeski01.10.2018
СТАВ: ЕКОНОМИЈА, ЕКОНОМИЈА, ЕКОНОМИЈА …
 
BrankoAzeski24.09.2018
СТАВ: ВРЕМЕ Е УЧЕСТВОТО НА ИЗВОЗОТ ВО БДП ДА СЕ ТАРГЕТИРА НА 70%
 
BrankoAzeski17.09.2018
КАКО ДО СИЛНИ ДОМАШНИ БРЕНДОВИ?
 
BrankoAzeski10.09.2018
ИНВЕСТИЦИИ:
ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС
 
BrankoAzeski
 
BrankoAzeski
 
BrankoAzeski
 
BrankoAzeski
 
BrankoAzeski
 
BrankoAzeski
24.07.2018
АВТОМАТИЗАЦИЈА И МОДЕРНИЗАЦИЈА, ЗА ПРЕНАМЕНА ОД “ЛОН” ВО КЛАСИЧНО ПРОИЗВОДСТВО И ФОРМИРАЊЕ СОПСТВЕН БРЕНД ВО ТЕКСТИЛНАТА ИНДУСТРИЈА
 
 
 
 
 
 
 
 
 NenaNikolovska 
 
 BrankoAzeski

 

 

 
 IgorTasevski

 

 

 

 

DarkoLazarov

 

14.06.2018
КАКО МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА КОНЕЧНО ДА ЗАЧЕКОРИ ПО ВИСТИНСКИОТ ПАТ !

 

 

29.05.2018 
КАКОВ РАЗВОЕН МОДЕЛ И` Е ПОТРЕБЕН НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА?

 18.05.2018
ДАЛИ КОНЕЧНО ДОЧЕКАВМЕ НОВ ИНВЕСТИЦИСКИ ЦИКЛУС ЗА МАКЕДОНСКОТО СТОПАНСТВО?

 

 

21.03.2018
СТАВ: ВРЕМЕ Е ЗА МУДРИ ПОТЕЗИ ВО НАСОКА НА ЕЛИМИНИРАЊЕ НА БАРИЕРИТЕ ЗА ПОШИРОКА РЕГИОНАЛНА ИНТЕГРАЦИЈА ПО ПОВОД ОДЛОЖЕНАТА СЕДНИЦА НА ВЛАДИТЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И РЕПУБЛИКА СРБИЈА ВО НИШ

 02.03.2018
БРАНКО АЗЕСКИ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА: СТАВ ЗА „ПЛАНОТ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ“
  
  

 Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Татјана Штерјова
Тел: ++ 389 2 3244065 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: tatjana@mchamber.mk

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права