Конгрес / 16.10.2019 - 19.10.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
II. СВЕТСКИ КОНГРЕС НА ПРЕТПРИЕМАЧИ

Скопје


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):