ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно УНАПРЕДУВАЊЕ НА ТРГОВСКАТА РАЗМЕНА ВО ЦЕФТА-РЕГИОНОТ
Актуелно СМАРТ ТЕХНОЛОГИЈА ЗА КОМУНАЛНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО ИНТЕРЕС НА ГРАЃАНИТЕ
Актуелно ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ОПШТИНА СВЕТИ НИКОЛЕ
Нови прописи ПРОПИСИ ОБЈАВЕНИ ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“ Донесени подзаконски акти на Законот за практиканство, објавени во „Службен весник на РСМ“ бр. 127 од 21 јуни 2019 година
Успешни приказни Пабло Исла: Најдобриот менаџер на светот кој докажува дека може да се биде скромен и голем
СМАРТ ТЕХНОЛОГИЈА ЗА КОМУНАЛНИТЕ ...
ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ...
СИГУРЕН И СТАБИЛЕН ТУРИСТИЧКИ СЕК ...
УНАПРЕДУВАЊЕ НА ТРГОВСКАТА РАЗМЕН ...
Глигор Цветанов: Без соодветни ка ...
Почнува состанокот на Конституенц ...
ПОТПИШУВАЊЕ ДОГОВОРИ ЗА ПРОДАЖБА ...
БИЗНИСОТ БАРА БРЗИНА, ПОЛИТИКАТА ...
ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ...
СЛОВАЧКИТЕ БИЗНИСМЕНИ ГО НУДАТ СВ ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ МАСТЕР СТУДИИТЕ НА У ...
ЕКОНОМСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ ОД САМИТО ...
ОБУКИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ...
Бектеши: И годинава организиран о ...
ЈАПОНСКИ БИЗНИСМЕНИ ВО ПОСЕТА НА ...
„РАДЕ КОНЧАР СЕРВИС И РЕЦ“ И „РАД ...
ВО КИЧЕВО ДЕНЕС НА ВОЗВРАТЕНА СРЕ ...
ПРВИ ОФИЦИЈАЛНИ МАКЕДОНСКО-ЈАПОНС ...
СЛОВЕНЕЧКА ДЕЛЕГАЦИЈА ВО ОФИЦИЈАЛ ...
ОГЛАСЕНИ ПРВИТЕ 35 MW ОД ПРЕДВИДЕ ...
СЕКОЈ ЗАСЛУЖУВА БЕЗБЕДНА ХРАНА ...
РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ...
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИ ...
ЕВРОПСКА МЛАДИНСКА КАРТИЧКА И ЗА ...
ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА ДОГОВОРЕНИТЕ ГРА ...
ПРОМОВИРАН ИЗВЕШТАЈОТ НА ОЕЦД ЗА ...
ТРИБИНА: „ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ПОДОБРУВА ...
ПОДДРШКА НА ИНОВАЦИИТЕ ЗА ЈАКНЕЊЕ ...
БЕЗ НАСЛОВ, НО СО ПОВОД – 1 000 ...
ПРОМОВИРАНА ЈАПОНСКА МЕНАЏМЕНТ ПР ...
МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА ЗА КВАЛИТЕТ ...
Новиот автопат Миладиновци-Штип п ...
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИ ...
Преку ИПАРД 2 програмата нови 10 ...
Ангеловска-Бежоска: Финансиските ...
ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА ВО ЗАКОНИТЕ ...
СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈАТА И ПОЛИТ ...
Попоски: Поприфатливи цени на оси ...
РАБОТНА СРЕДБА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА Н ...
СЛОВЕНИЈА ГОЛЕМ ПОДРЖУВАЧ НА РЕПУ ...

Услуги на Комората