ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно ПОЕФИКАСНО РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ИЗВОЗНАТА ПРОМОЦИЈА И ДРЖАВНАТА ПОДДРШКА НА ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ
Актуелно ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА НА ГРУПАЦИЈАТА ЗА АГРЕГАТИ, БЕТОНИ И АСФАЛТИ
Актуелно НАМАЛЕН БРОЈОТ НА ВРАБОТЕНИ ВО ТЕКСТИЛНАТА ИНДУСТРИЈА
Нови прописи ПРОПИСИ ОБЈАВЕНИ ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“ ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА АКЦИЗИТЕ („Службен весник на РСМ“ бр.143 од 12.07.2019 година)
Успешни приказни Пабло Исла: Најдобриот менаџер на светот кој докажува дека може да се биде скромен и голем
ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА НА ГРУПАЦИ ...
ПОЕФИКАСНО РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ИЗВОЗНА ...
НАМАЛЕН БРОЈОТ НА ВРАБОТЕНИ ВО ТЕ ...
МАКЕДОНИЈА И СРБИЈА ЌЕ ИМААТ ЗАЕД ...
ММФ отвора регионална канцеларија ...
„ЗЕЛЕНА НАФТА“ ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ...
Одржана редовната седница на Коми ...
ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД АМБАСАДАТА НА ШВАЈ ...
“FDI INTELLIGENCE”: РАСТ ОД 200 О ...
ЗЕМЈА ОД СОНИШТАТА ...
Во полн ек е жетвата на пченицата ...
УЛОГАТА НА ГРАДЕЖНИШТВОТО КАКО ДВ ...
ДЕНОВИ НА МЛЕКОТО ВО БИТОЛА ...
Почнуваат дебатите за креирање на ...
ЗДРУЖЕНИЕТО „ВИНА ОД МАКЕДОНИЈА“ ...
КИФ – ОФИЦИЈАЛИЗИРАН ПРОЕКТОТ ФИН ...
НАСОКИ ЗА ПОБРЗ И ПОЛЕСЕН ИЗВОЗ И ...
ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ ...
ПОДДРШКА НА СТАРТАПИ ПРЕКУ „ПАРТН ...
СУБВЕНЦИИ ЗА МЕЛНИЧАРИТЕ И ПОВИСО ...
Во Хрватска преку 17 илјади стран ...
Меѓународниот стандард за безбедн ...
Донаторска трка „НИЕ ТРЧАМЕ - НИ ...
ПОЕВТИН РОАМИНГ МЕЃУ ЗЕМЈИТЕ ОД З ...
ФОРМИРАНО ЗДРУЖЕНИЕ НА ФИНАНСИСКИ ...
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА АКРЕДИТИРАНИ ТЕЛА ...
СМАРТ ТЕХНОЛОГИЈА ЗА КОМУНАЛНИТЕ ...
ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ...
СИГУРЕН И СТАБИЛЕН ТУРИСТИЧКИ СЕК ...
УНАПРЕДУВАЊЕ НА ТРГОВСКАТА РАЗМЕН ...
Глигор Цветанов: Без соодветни ка ...
Почнува состанокот на Конституенц ...
ПОТПИШУВАЊЕ ДОГОВОРИ ЗА ПРОДАЖБА ...
БИЗНИСОТ БАРА БРЗИНА, ПОЛИТИКАТА ...
ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ...
СЛОВАЧКИТЕ БИЗНИСМЕНИ ГО НУДАТ СВ ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ МАСТЕР СТУДИИТЕ НА У ...
ЕКОНОМСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ ОД САМИТО ...
ОБУКИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ...
Бектеши: И годинава организиран о ...

Услуги на Комората