ПОРАКА ОД ... м-р Зоран Јовановски, Главен советник на Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија за економски прашања БРЕГЗИТОТ И МАКЕДОНСКИТЕ ЕВРОИНТЕГРАЦИИ

Серијал: Компаративни анализи за економскиот напредок на нашите клучни трговски партнери Словенија, Австрија, Србија, Германија, Италија, Бугарија, Грција, Турција, Романија, Унгарија

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ
Семинар, 04.03.2020
НОВИОТ ЗАКОН ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР И НАЧИН НА ИМПЛЕМЕНТИРАЊЕ ВО БЕЗБЕДНОСТА И ЗДРАВЈЕТО ПРИ РАБОТА
Семинар, 11.03.2020
ТЕЛЕФОНСКА ПРОДАЖБА (TELESALES)
Тренинг обука, 11.03.2020
ИНТЕРНИ ОБУЧУВАЧИ И МЕНТОРИ ВО ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Семинар, 12.03.2020
ЗАКОНСКИ РОК ЗА НИШТЕЊЕ ДОКУМЕНТИ/ЗАПИСИ СО ИЗМИНАТИ РОКОВИ НА ЧУВАЊЕ
Семинар, 16.03.2020
ОБВРСКИ НА РАБОТОДАВАЧИТЕ ПРИ ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО И ЗАШТИТАТА НА ПРАВАТА ОД РАБОТЕН ОДНОС
Семинар, 19.03.2020
ПОИМ НА РАБОТЕН ОДНОС, ПРАВА И ОБВРСКИ ОД РАБОТЕН ОДНОС ПОВРЕДИ НА РАБОТНИОТ РЕД И ДИСЦИПЛИНА
Семинар, 19.03.2020
УПРАВУВАЊЕ СО СТРЕСОТ
Бизнис средби, 19.03.2020
Меѓународни деловни средби - ЕЕН, 19-20 март 2020 година, во Кочаели, Турција
Семинар, 24.03.2020
СОВРЕМЕНИ ТРЕНДОВИ ВО РАБОТЕЊЕТО - МЕНТИМЕТАР ВЕБ АЛАТКА ЗА ЕФИКАСНО И ЕФЕКТИВНО РАБОТЕЊЕ ВО КОМПАНИИТЕ
Тренинг обука, 26.03.2020
ДИЗАЈН НА ЕФИКАСНА ОРГАНИЗАЦИСКА ЛОГИСТИКА
Семинар, 27.03.2020
ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА ЕКСЕЛ (ФОРМУЛИ, ФУНКЦИИ, ПИВОТ ТАБЕЛИ И КОНТРОЛНИ ТАБЛИ) СО ПРИМЕРИ ВО МАГАЦИНСКОТО РАБОТЕЊЕ
Семинар, 30.03.2020
KAIZEN – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ
Конференција, 01.04.2020
КОНФЕРЕНЦИЈА И МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ - ЕЕН, 1-3 април 2020 година, во Сараево, Босна и Херцеговина
Фото Галерија

ПОСЕТИ ВО „ГЕНТЕРМ“ И „АСП-ПАК“ НА АГЕНДАТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
ОБУЧЕНИ МЕНТОРИ И ВЕРИФИКУВАНИ КОМПАНИИ – УСЛОВ ЗА ПРАКТИЧНА ОБУКА НА УЧЕНИЦИТЕ
Азески претставен како нов член на Советодавниот одбор на Мрежата за деловен развој на Југоисточна Европа (SEEBDN)
НА 2. МАРТ НА ПОЛНОЌ СИТЕ ОПЕРАТОРИ ВО ДРЖАВАТА ЌЕ ПРЕКИНАТ СО РЕЕМИТУВАЊЕ НА ДОМАШНИТЕ И СТРАНСКИ ТВ КАНАЛИ, ОСВЕН НА ЈАВНИОТ СЕРВИС
ОПЕРАТОРИТЕ ЌЕ ПРЕКИНАТ СО РЕЕМИТУВАЊЕ НА ДОМАШНИТЕ И СТРАНСКИ ТВ КАНАЛИ, ОСВЕН НА ЈАВНИОТ СЕРВИС
Перспективите на текстилната и на кожарската индустрија и потребата од зголемување на продуктивноста
Mакедонскиот туристички потенцијал презентиран на Белградски саем на туризмот
„КОПАОНИК БИЗНИС ФОРУМ 2020“ - СО АКЦЕНТ НА РЕГИОНАЛНИОТ РАЗВОЈ
АНАЛИЗА НА ТРГОВСКИТЕ ОДНОСИ И ДОГОВОРОТ ЗА СОРАБОТКА СО ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
ИТАЛИЈА ИМА ТАРГЕТИРАНИ ДЕЈНОСТИ ЗА СОРАБОТКА СО РС МАКЕДОНИЈА
ИНВЕСТИЦИИ ВО КАДАР, ОПРЕМА И МЕНАЏМЕНТ ЗА РАСТ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА
ДЕВЕДЕСЕТ И ОСУМ ГОДИНИ СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА - ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА
Извозот мора да стане врвен приоритет во државата
Трговскиот договор помеѓу САД и Кина ќе го намали германскиот извоз
БАРАЊАТА НА БИЗНИСОТ ВО ОПЕРАТИВНИОТ ПЛАН ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЗА 2020 ГОДИНА
ГОДИШНО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ИЗВРШНИ ДИРЕКТОРИ ВО ЗЕМЈАВА
Поради корона вирусот откажан најголемиот Саем за мобилни телефони во светот, кој требаше да се одржи од 24 до 27 февруари во Барселона
Подобри енергетски перформанси со поддршка на УСАИД
НОВИ ПРОИЗВОДИ И ИЗВОЗНИ КОМПАНИИ ЗА ПОГОЛЕМ ЕФЕКТ ОД АГРОСЕКТОРОТ
СЕВЕРИНО: Владеењето на правото и антикорупцијата - императив за стабилна економија

24.02.2020
Перспективите на текстилната и на кожарската индустрија и потребата од зголемување на продуктивноста
21.02.2020
ИТАЛИЈА ИМА ТАРГЕТИРАНИ ДЕЈНОСТИ ЗА СОРАБОТКА СО РС МАКЕДОНИЈА
17.02.2020
БАРАЊАТА НА БИЗНИСОТ ВО ОПЕРАТИВНИОТ ПЛАН ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЗА 2020 ГОДИНА
11.02.2020
НОВИ ПРОИЗВОДИ И ИЗВОЗНИ КОМПАНИИ ЗА ПОГОЛЕМ ЕФЕКТ ОД АГРОСЕКТОРОТ
Архива на видео записи