Понуда и побарувачка
   
Валидност до : 18.07.2019
Држава : Турција
Област на соработка : Производство на хемикалии, хемиски производи и хемиски влакна
Вид на соработка : Производи, производство

компанија работи од 1994 година во производството на секаков вид декоративни и структурни бои и сме специјализирани за производство на декоративни бои. Квалитетот е ист како оној на глобалните компании. Висококвалитетните бои може да се користат за: Декоративни слики. Слики што се користат за надворешно и внатрешно уредување. Водоотпорни материјали. Епоксин. Сировини за производство на бои.


Контакт информации за компанијата

Контакт лице: Белинда Миноска
Телефон: ++ 389 2 3244036
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: belinda@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје