Понуда и побарувачка
   
Валидност до : 05.08.2019
Држава : Украина
Област на соработка : Собирање отпадоци, рециклирање
Вид на соработка : Отпадни материјали

Компанијата Арјес Украина ДДО 2013 нуди производи за извоз, како - примарни и секундарни дрвени струготини, шредери за отпад, градежен отпад, бетон, страро железо, отпад од дрво итн. Земји каде моментално ги продава своите производи се Украина, Германија, повремени продажби во Белорусија, Романија, Молдавија, Бугарија


Контакт информации за компанијата

Контакт лице: Белинда Миноска
Телефон: ++ 389 2 3244036
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: belinda@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје