17.12.2018
СИСТЕМСКИ РЕФОРМИ ВО РЕГИОНОТ И ПРИСПОСОБУВАЊЕ КОН ЕДИНСТВЕНИОТ ЕВРОПСКИ ПАЗАР КОЈ Е ЦЕНТАРОТ НА ТРГОВИЈАТА ЗА ОВИЕ ПРОСТОРИ – ПОРАКА ОД ГЕНЕРАЛНОТО СОБРАНИЕ НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА БАЛКАНСКИТЕ КОМОРИ (АБК) ВО ИСТАНБУЛ
17.12.2018
ДА СЕ ОДЛОЖИ ПРИМЕНА НА ЗАКОНОТ ЗА ТРГОВИЈА НА ЗЕЛЕНИ ПАЗАРИ, ЗА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ ПОВЕЌЕ ОД 6.000 ЗАКУПЦИ НА ТЕЗГИ ДА ОСТАНАТ НАДВОР ОД ЗЕЛЕНИТЕ ПАЗАРИ ОД ПОЧЕТОКОТ НА 2019 ГОДИНА
17.12.2018
2019
14.12.2018
ОДРЖАН САЕМОТ НА КАРИЕРА ВО БИТОЛА - ОД ИНФОРМАЦИЈА ДО КАРИЕРА!
14.12.2018
ОДРЖАНА ОБУКА ЗА МЕНАЏМЕНТ НА ПРОЦЕСИТЕ И „LEAN“-МЕНАЏМЕНТ
 


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права