ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ВО ЦЕФТА

   

➤ ОГЛАС (08.01.2020)
👁 Прочитано: 3711


ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ВО ЦЕФТА

Почитувани,

Задоволство ни е да Ве информираме дека ЦЕФТА (CEFTA) има отворено 4 работни позиции со целосно работно време и 1 позиција со скратено работно време.

Повеќе информациии можете да најдете на следниот линк: http://cefta.int/vacancy-announcement/
Рокот за поднесување на Вашите апликации е до полноќ (CET), Петок, 7 Фебруари 2020 година.