Стопанска комора на Македoнија на Facebook
Стопанска комора на Македoнија на Twitter
Стопанска комора на Македoнија на YouTube
Стопанска комора на Македoнија на YouTube
26.08.2016 (Саем)
3. ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН САЕМ ЗА БИЗНИС И РЕКРЕАТИВЕН ТУРИЗАМ (CXSRITE) 2016, 26 - 28 АВГУСТ 2016 СИАН, НР КИНА

02.09.2016 (Семинар)
Бесплатен еднодневен семинар на тема:„МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА ВОНСУДСКО РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ“

03.09.2016 (Семинар)
Бесплатен еднодневен семинар на тема:„МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА ВОНСУДСКО РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ“

09.09.2016 (Саем)
САЕМ ЗА ХРАНА И КЕТЕРИНГ „CHINA FOOD & CATERING EXPO 2016“ - 9-12.9.2016 НР КИНА

14.09.2016 (Семинар)
Бесплатен еднодневен семинар на тема:„МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА ВОНСУДСКО РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ“

15.09.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: „Оптимизација на нивоата на залихи – модели на управување со залихи“

21.09.2016 (Саем)
САЕМИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ЕНЕРГЕТИКА И ВОДИ, ВОДОВОДИ И САНИТАРНИ ТЕХНОЛОГИИ 21-25.9.2016 БУДВА, Р. ЦРНА ГОРА

22.09.2016 (Тренинг обука)
„Менаџерски вештини за управување со човечки ресурси“

27.09.2016 (Форум)
ПРВ ЕКОНОМСКИ, ТРГОВСКИ И КУЛТУРЕН ФОРУМ - 27-29.9.2016 ШЕНЖЕН, НР КИНА

05.10.2016 (Саем)
7. МЕЃУНАРОДЕН ТРГОВСКИ САЕМ ЗА КОМПОЗИТНИ МАТЕРИЈАЛИ, ТЕХНОЛОГИИ И ПРОИЗВОДИ „KOMPOZYT – EXPO“- 5-6.10.2016 КРАКОВ, ПОЛСКА

12.10.2016 (Саем)
„31. TRADE EXPO INDONESIA“- 12-16.10.2016, ЏАКАРТА - ИНДОНЕЗИЈА

13.10.2016 (Саем)
„SOFIA SPORT& HEALTHY LIFE EXIBITION“ 13-15.10.2016-СОФИЈА, БУГАРИЈА

18.10.2016 (Саем)
21. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МАШИНИ, АЛАТИ, УРЕДИ И ОПРЕМА ЗА ПРЕРАБОТКА НА МАТЕРИЈАЛИ – „EUROTOOL“ 18-20.10.2016 Краков, Полска

18.10.2016 (Тренинг обука)
„Специјалистички курс за стекнување вештини за архивско и канцелариско работење“

02.11.2016 (Бизнис средби)
Меѓународен форум „Building Green Connections“

24.11.2016 (Саем)
23. ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН САЕМ ВО ТИРАНА, Р. АЛБАНИЈА - 24-28.11.2016

02.04.2017 (Конференција)
"ГОДИШЕН ИНВЕСТИЦИСКИ СОБИР"- Тема: Меѓународните инвестиции и конкуренцијата,2-4.4.2017- ДУБАИ, УАЕ


22.07.2016
МАКЕДОНСКИТЕ ТУР-ОПЕРАТОРИ ПРОДОЛЖУВААТ СО ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ ЗА ТУРЦИЈА
21.07.2016
Американски „Гентерм“ отвора фабрика во ТИРЗ Прилеп
15.07.2016
ФОРМИРАНА АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ПОДДРШКА НА МЕДИЈАЦИЈАТА (АПМ) ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
13.07.2016
ЗДРУЖЕНИЕТО НА УГОСТИТЕЛСТВОТО И ТУРИЗМОТ ГО РАЗГЛЕДУВАШЕ ПРЕДЛОГ-ПРАВИЛНИКОТ СО ТАРИФА ЗА КОРИСТЕЊЕ АВТОРСКИ МУЗИЧКИ ДЕЛА, ОБЈАВЕН ОД ЗДРУЖЕНИЕТО „СОКОМ МАП“
13.07.2016
ПРЕЗЕНТИРАНИ ПРОГРАМИТЕ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО И РУРАЛНИОТ РАЗВОЈ ВО ИСТОЧНИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН
 


СПРОВЕДУВАЊЕТО НА ИНСПЕКЦИСКИОТ НАДЗОР ВО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ВО СОГЛАСНОСТ СО ДОБРИТЕ ЕВРОПСКИ ПРАКТИКИЦИИ НА РЕГИОНАЛНО НИВО, 11.07.2016

Трет самит за Западен Балкан: Коморскиот инвестициски форум - пример за одлична соработка во рамките на Западен Балкан, како инструмент за привлекување нови инвестиции на регионално ниво, 08.07.2016  

Прес конференција - ДОБРА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА - ПРЕДИЗВИК ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО УГОСТИТЕЛСТВОТО И ТУРИЗМОТ, 04.07.2016

Презентирани потенцијалите и можностите за користење на услугите на Пристаништето во ДРАЧ, 01.07.2016

 

 АРХИВА НА ВИДЕО-ЗАПИСИ

 


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права