21.10.2016 (Тренинг обука)
Еднодневна обука на тема: Управување со човечките ресурси и градење доверба со нетрадиционални и иновативни менаџерски алатки преку практични примери и креативен приод на размислување

21.10.2016 (Форум)
Свечено отварање на МУСИАД Македонија и Балканскиот Бизнис Форум

25.10.2016 (Семинар)
СО GS1 СТАНДАРДИТЕ ДО ЗГОЛЕМЕНА КОНКУРЕНТНОСТ НА МАКЕДОНСКАТА ТЕКСТИЛНА ИНДУСТРИЈА

25.10.2016 (Тренинг обука)
Еднодневна практична обука на тема: УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИК

26.10.2016 (Семинар)
„ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ОПШТАТА УПРАВНА ПОСТАПКА И ПРИМЕНАТА НА МАТРИЈАЛНИТЕ ЗАКОНИ СО СУБСИДИЈАРНИОТ ЗАКОН“

27.10.2016 (Семинар)
Eднодневен семинар: ,,УСПЕШНО ПОДГОТВУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРОНСКИ ПОНУДИ, КОРИСТЕЊЕ НА ЕСЈН-СИТЕ АЛАТКИ И МОДУЛИ (ЕЛЕКТРОНСКИ ЈАВНИ НАБАВКИ, ДИГИТАЛНО ПОТПИШУАВАЊЕ, Е-АУКЦИИ/КОНЕЧНА ЦЕНА), ТЕНДЕРСКО ДОСИЕ, МОДУЛ ЗАВРШЕНИ ПОСТАПКИ“

28.10.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар:Исполнување и други начини на престанување на обврските oд должничко-доверителски односи согласно Законот за облигациони односи низ призмата на судските постапки

28.10.2016 (Форум)
ДЕЛОВНИ-СРЕДБИ НА МАКЕДОНСКИ И СРПСКИ КОМПАНИИ -28.10.2016 БЕЛГРАД, Р. СРБИЈА

31.10.2016 (Семинар)
Дводневен семинар: „ ВЕШТИНИ ЗА ВОДЕЊЕ УСПЕШНА НАБАВКА ВО ВАШАТА КОМПАНИЈА“

01.11.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар: Подготовка на компаниите (производители на хемикалии и прекурзори) од Република Македонија за регистрација и пуштање во промет на производи во земјите на Европската унија

01.11.2016 (Семинар)
Бесплатен еднодневен семинар на тема: МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ

02.11.2016 (Форум)
БИЗНИС ФОРУМ ТУРЦИЈА – АФРИКА „TABEF 2016“- 2-3.11.2016 Истанбул,Р.Турција

02.11.2016 (Бизнис средби)
Меѓународен форум „Building Green Connections“

02.11.2016 (Семинар)
Еднодневна обука на тема:ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ, КВАЛИТАТИВНО ДОПОЛНУВАЊЕ ВО ПРОДАЖБАТА

03.11.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: Дигитална форензичка истрага

03.11.2016 (Семинар)
Бесплатен еднодневен семинар на тема:МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ

05.11.2016 (Форум)
Бизнис Форум и 5. Самит на шефови на влади од земјите од Централна и Источна Европа и Кина- Рига, Латвија 5-6.11 2016 година.

09.11.2016 (Бизнис средби)
Меѓународни бизнис средби „Innomatch 2016“ 9 ноември 2016 година, Темишвар, Романија

09.11.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:ПРАВНИ ИНСТИТУТИ ОД РАБОТНИТЕ ОДНОСИ

22.11.2016 (Конференција)
Меѓународна конференција „Build and Connect"

02.12.2016 (Бизнис средби)
Меѓународни бизнис средби „LOVEAT 2016“ 2-3 декември 2016 година, Венеција, Република Италија

06.12.2016 (Бизнис средби)
Меѓународен брокерски настан „MIDEST 2016“ во Париз, Франција, од 6-9 декември 2016

02.04.2017 (Конференција)
"ГОДИШЕН ИНВЕСТИЦИСКИ СОБИР"- Тема: Меѓународните инвестиции и конкуренцијата,2-4.4.2017- ДУБАИ, УАЕ


20.10.2016
Презентација на англиската компанија „Onorach Ltd” - производител на иновативното дигитално пенкало „EncryptiDATA” - МАКЕДОНСКИТЕ КОМПАНИИ ПОВИКАНИ ДА ГО КОРИСТАТ ПЕНКАЛОТО - НАЈПОГОДНО ЗА ТРАНСПОРТ, ЛОГИСТИКА, БОЛНИЦИ И АДМИНИСТРАЦИЈА
20.10.2016
Претседателот на Стопанската комора на Македонија Азески оствари РАБОТНА ПОСЕТА НА ИЗЛАГАЧИ НА САЕМСКАТА МАНИФЕСТАЦИЈА „ТЕХНОМА 2016“
20.10.2016
Регионална комора со седиште во Битола - еднодневно бесплатно предавање на тема: ИМОТНО ОСИГУРУВАЊЕ – ПОТРЕБА И РИЗИЦИ
20.10.2016
Групација за оружје, експлозивни и опасни материи, пиротехнички средства и опрема за воена и цивилна намена – ЗАБРЗУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИТЕ ДОЗВОЛИ
20.10.2016
Здружение на информатичко-комуникациските технологии - КАБЕЛСКИТЕ ОПЕРАТОРИ БАРААТ РЕАЛНА ПАЗАРНА ВРЕДНОСТ НА ЦЕНИТЕ НА УСЛУГИТЕ
 


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права