ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Актуелно / Стопанска комора на Македонија
   
Од компаниите
27.06.2019 👁 Прочитано: 464

Никола Бароли: Луѓето се најголема вредност на компаниите


Kомпанијата ја прават луѓето, а нивниот развој значи и развој и остварување на целите на компанијата.

Никола Бароли, генерален директор на „Орбико“ - Македонија во интервјуто за InStore, истакна дека во компаниите сигурно има многу специјални луѓе на кои треба да им се обрне внимание и да им се помогне за да се развијат.

Погледнете повеќе што Бароли мисли за менаџирањето со луѓето, но и воопшто, за иднината на дистрибутивните компании.
Никола Бароли: Луѓето се најголема вредност на компаниите