ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Понуда и побарувачка
   
Валидност до : 24.05.2019
Држава : Македонија
Област на соработка : Производство на прехранбени производи, тутун и пијалоци
Вид на соработка : Производи, производство

Македонска компанија- производител на органска аронија, нуди продажба 18 тони ладно цеден сок од органска аронија. Сокот е пастеризиран и спакуван во асептички вреќи од по 200 кг. Во прилог и сертификатот за органско потекло.


Контакт информации за компанијата

Контакт лице: Белинда Миноска
Телефон: ++ 389 2 3244036
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: belinda@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје